11 > 28/06 - Dinner in the Sky

Posted on 12.05.2021

Dinner in the Sky… 15 ans déjà !

Né le 24 avril 2006 à Bruxelles, le concept Dinner in the Sky qui permet de s’envoler à 50 mètres d’altitude avec un Chef de renom le temps d’un repas féérique, continue de se développer à l’international avec, ces dernières semaines, des ouvertures à Antalya, Oslo et… Bagdad.

De Moscou à Naples, de Mexico à Dubaï, de Sydney à Miami, Dinner in the Sky fêtera ses 15 ans et fera honneur au surréalisme belge tout au long de l’année et tout autour de la planète.

Chez nous, Dinner in the Sky est prêt pour la saison 2021…
Trois lieux d’exception accueilleront ces diners pas comme les autres:
- le Bocadero/Waagnatie à Anvers du 31 mai au 6 juin
- la Place des Martyrs à Bruxelles du 11 au 28 juin
- le Kasteel van Ordingen à Saint-Trond du 6 au 12 septembre

A chacun de ces rendez-vous, la nouvelle plateforme Dinner in the Sky pouvant accueillir jusqu’à 32 convives, sera de la partie. Lancée avec succès fin d’été dernier, cette « terrasse volante » accueillant 8 tables rondes de 4 personnes, a prouvé qu’il est parfaitement possible de partager une expérience gastronomique exceptionnelle avec d’autres convives tout en respectant les règles de sécurité imposées par la crise du Covid.
Plus étoilé que jamais, Dinner in the Sky accueillera cette année pas moins de 25 étoiles qui se succèderont au cours des 3 événements, parmi lesquelles Yves Mattagne, David Martin, Giovanni Bruno, Karen Torosyan, Alexandre Dionisio, Isabelle Arpin, Alain Bianchin, Luigi Ciciriello, Bart Depooter, Filip Claeys, Olivier De Vinck, Jacob Jan Boerma ou Wout Bru.
A noter une avant-première à Bruxelles où l’accueil Place des Martyrs se fera dans le tout nouveau joyau de la Capitale, l’Hôtel Juliana*****, dont l’ouverture officielle est prévue au mois de septembre.

Infos et réservations : www.dinnerinthesky.be

***** GOOGLE TRANSLATION *****

Dinner in the Sky… 15 years already!

Born on April 24, 2006 in Brussels, the Dinner in the Sky concept, which allows you to fly to an altitude of 50 meters with a renowned Chef for a magical meal, continues to develop internationally with these last few weeks, openings in Antalya, Oslo and… Baghdad.
From Moscow to Naples, from Mexico City to Dubai, from Sydney to Miami, Dinner in the Sky will celebrate its 15th anniversary and will honor Belgian surrealism throughout the year and around the planet.

With us, Dinner in the Sky is ready for the 2021 season ...
Three exceptional places will host these dinners like no other:
- the Bocadero / Waagnatie in Antwerp from May 31 to June 6
- Place des Martyrs in Brussels from June 11 to 28
- the Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden from September 6 to 12

At each of these meetings, the new Dinner in the Sky platform, which can accommodate up to 32 guests, will be there. Successfully launched at the end of last summer, this "flying terrace" accommodating 8 round tables of 4 people, has proven that it is perfectly possible to share an exceptional gastronomic experience with other guests while respecting the safety rules imposed by the Covid crisis.
More starred than ever, Dinner in the Sky will welcome this year no less than 25 stars who will follow one another during the 3 events, including Yves Mattagne, David Martin, Giovanni Bruno, Karen Torosyan, Alexandre Dionisio, Isabelle Arpin, Alain Bianchin, Luigi Ciciriello, Bart Depooter, Filip Claeys, Olivier De Vinck, Jacob Jan Boerma or Wout Bru.
Note a preview in Brussels where the reception at Place des Martyrs will be in the brand new jewel of the capital, the Hotel Juliana *****, the official opening of which is scheduled for September.

Info and reservations: www.dinnerinthesky.be


Contact : www.dinnerinthesky.be

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